Subsidie “Wonen boven Bedrijven”

subsidie-wonen-boven-bedrijvenA

Voor een trouwe opdrachtgever heeft AmstelBouwadvies het subsidie traject “Wonen boven Bedrijven” geheel verzorgd. In stadsdeel centrum aan de Lange Niezel (wallengebied).

 

De aanvraag voor de subsidie, bijbehorende stukken en nadien de verantwoording en het financieel verslag werden door ons verzorgd.
Het betrof een sterk verwaarloosd oud casco met een vernieuwde voorgevel van rond 1900.

 

Er werd een geheel nieuwe achtergevel geplaatst, balklagen met scheefstanden van 25cm gecorrigeerd, nieuwe winkelpui, geheel nieuw trappenhuis en heel het casco hoogwaardig gerenoveerd. Er werd een nieuwe fundering geplaatst en een royale kelder gebouwd waardoor de BG geheel beschikbaar werd voor het restaurant en de keuken naar de grote kelder verplaatst kon worden. AmstelBouwadvies verzorgde de vergunningen, de aanbesteding van de kelderbouw en de aanbesteding van de renovatie en afbouw. Tevens samen met de opdrachtgever een deel van de bouwbegeleiding.

geen Commentaar

Sorry, the comment form is closed at this time.